tiistai 22. huhtikuuta 2014

Koirien sukulaissuhteista

Eilen Super ja hänen serkkunsa Paddy pistelivät Peurungan pelloilla pitkät matkat rinta rinnan rusakon perässä. Melko saalisviettinen kaveri noin paimentavaksi otukseksi. :)

Paddyllä on myös muita serkkunsa kaltaisia maneereita. Paddy tykkää "koirapainista" eli sitä saa paijata rajumminkin ja poika sen kuin vaan innostuu. Käy mutkalle ja pyörii sylissä. Aivan ihana tapaus!

Mietin juuri aamulenkillä, että hetkinen hetkinen, Kiia on Superin siskopuoli äidin puolelta eli sama äiti, eri isä. Super on Paddyn serkku, kun heidän isät ovat veljiä keskenään. Onko tosiaan niin, että olen astuttanut Kiian tytön, jonka tätipuoli Super on, Superin serkulla? ;)

Emmi ja Paddy lähtevät huomenna Teemun kyydissä Heinolaan, josta pariskunta haetaan Nummelaan. Paddy matkustaa takaisin Saksaan ensi viikolla. Pariskunta lempeili vielä pääsiäissunnuntaina viimeisen kerran. Eilen oltiin enää vain kaveripohjalla liikenteessä.

Onhan tämä ollut taas Projekti isolla P:llä. Iso kiitos kaiken onnistumiselle tai ainakin hyvän alkuun laittamiselle kuuluu Petelle, Mirkalle, Silvialle ja tietysti hovikuski Teemulle! Ilman teidän apua en olisi onnistunut tässä. Ihanaa, kun minulla on noin yhteistyökykyisiä sijoitusnartun omistajia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti