perjantai 2. toukokuuta 2014

Emmi ja Paddy

Emmi ja Paddy viettivät vielä yhdessä viikon Nummelassa ennen kuin Paddy palasi kotiinsa. Arki sujui hyvin kahden koiran kanssa. Emmi opasti Paddyn talon tavoille. Paddy seurasi tarkoin Emmin toimia ja otti mallia. Paddy osoittautui Emmin tavoin helpoksi koiraksi ottaa mukaan kaikkialle. Suomenkieliset kutsut ja ohjeet tehosivat hyvin. Liekö merkitystä enemmän äänenpainolla kuin sanoilla?!

Emmi oli Laukaan reissun jälkeen vähän väsähtänyt, mutta toipui nopeasti. Kovasti tuo kaipasi vanhoja tuttuja leikkejä pallojen ja frisbeen kanssa. Olemme pyrkineet välttämään korkeita hyppyjä, mutta frisbee ei Emmin mielestä ole kiva, jos sitä ei voi hypätä ilmasta kiinni. Pitänee keksiä uusia tapoja saada tuo neiti uuvahtamaan.

Paddyn lähdettyä Emmi on ollut huomionkipeä. Emmi tulee mielellään sohvalle seuraksi ja katselee silmillään niin hellyyttävästi, että huomio on taattu. Nerokas lähestymistapa, koska sähläävä otus tulee hätisteltyä pois. Parina päivänä Emmi on tehostanut myös 3 kuukautta vanhan Vertti-pojan "hoitamista". Mahtaako olla Emmillä jo mammahormoonit liikkeellä?

Ruokailutavat ovat palailleet entisiin uomiinsa. Emmi söi nopeammin ruokansa, kun oli toinen koira vieressä. Nyt voidaan taas hyvin ihmetellä iltapäivän puolelle ruokakippoa. Voi olla, että iltaisin ruoka on maistunut jopa aiempaa paremmin. Seuraillaan tilannetta :)  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti