keskiviikko 6. elokuuta 2014

Ensimmäiset Epelit lensivät pois pesästä

Epelit täyttivät tänään seitsemän viikkoa ja niinpä jo ensimmäiset lähtivät omiin koteihinsa. Paula eli nykyisin Nana lähti niinkin pitkälle kuin Jyväskylään Emmin ja Janin ensimmäiseksi koiraksi. Olen saanut tutustua tähän ihastuttavaa pariskuntaan jo viime syksynä, kun he olivat seuraamassa kasvattipäivillämme tottiskoulutusta. Ihanaa saada edes yksi Epeli tähän ihan lähelle.

"Hullu professori" Paula uuden äitinsä ja iskänsä hellässä huomassa
Risto-poikamme matkaakin vähän pidemmälle aina Maskuun saakka Säden ja Juuson matkassa. Ristosta tulee näillä näkymillä joko Jäbä tai Tico.Vaikka matkaa on jonkin verran, tiedän, että tulen kuulemaan myös tästä Epelistä säännöllisesti. Ihanaa saada myös Säde perheineen porukoihimme mukaan!

Juuso reipas Riston uusi omistaja äitinsä Säden kanssa

Punnitsimme Epelit vielä eilen illalla. Yksi näistä taitaa vähän käydä vieraissa toisten kupeilla... ja tämä ei ole luulo vaan ihan tiedon väärti. Arvaatteko kuka? PS. Säde ei saa vastata, koska näki penneleiden piimähetken. Kirjoitinkin eilen Epeleiden omaan Facebook-ryhmään, kuinka nämä ovat rakastettavia otuksia, kun meidän perheen pienimmät voivat olla pentujen kanssa ongelmitta. Epelit rakastavat ihmisiä mutta ei hampailla vaan ihan pusuttelemalla. Eilenkin kaikki pojat makasivat pusuteltavana patiolla. Voi sitä kikatuksen määrää...

Ne painot vielä:

Siiri 3,7 kg
Lenni 4,2 kg
Paula 3,4 kg
Aurora, Risto ja Leenu 3,5 kg

5 kommenttia:

  1. Ei se varmaan toi mein kookkain ahmatti oo? :D

    VastaaPoista
  2. Niin ja tietysti hurjasti onnea uusiin koteihin! :)

    VastaaPoista
  3. <3 <3 malttamattomaksi käy olo...

    VastaaPoista
  4. Vastaukset
    1. niin, Siiri on kyllä nyt ottanut eroa muihin, joiden kanssa oli samoissa lukemissa aiemmin :)

      Poista