torstai 31. heinäkuuta 2014

Eläinlääkärintarkastus ja silmäpeilaus

Aamusta matkasimme Viitaniemeen eläinlääkärintarkastukseen ja silmäpeilaukseen. Epelit metelöivät lahjakkaasti ensimmäiset 23 minuuttia menomatkalla. Kun pääsivät vapaaksi bokseista, lähtivät hienosti tutkimaan huonetta. Epeleillä on ollut nyt parina päivänä vähän vatsa löysällä ja niinpä Risto-poika kävi pruuttaamassa lierukakkansa lattialle. Siinä sitten lomakkeiden täyttelyn ohessa pesinpä vielä lattiankin. Hetken tutkittuaan huonetta pennelit kävivät unilleen. Jouduimme odottelemaan tovin ennenkuin pääsimme tutkimuksiin. Ennen sitä ehdin onneksi punnitsemaan pennelit. Itse tarkastus meni hienosti. Silmät ovat kaikilla puhtaat ja molemmilla pojilla on molemmat kivekset tunnettavissa. 

Täällä on kiva nukkua.

Aurora ja Paula köllöllääm

Tarkastuksen jälkeen pakkasin Epelit takaisin bokseihin ja pienen protestihuudon saattelemana ajoimme takaisin kotiin. Kotipihassa pennelit pääsivät hetkeksi kirmailemaan pihalla. Juotin heille myös piimää, johon olin sekoittanut maitohappobakteeria. Emmeköhän tänä iltana jo nähdä kiinteitä kakkoja. Koska keliolosuhteet ovat olleet tänään melko merkilliset, en ole viitsinyt pitää penneleitä pitkään pihalla. Ties vaikka tuuli olisi napannut pennelin ilmaan ja kantanut jonnekin pusikkoon... 

Huomenna puikkoihin astuukin tyttäreni Milja, kun itse matkaan SawoShow'hun Nancyn ja Superin kanssa. Toivottavasti meillä on pitkä päivä tiedossa... ;) 

Ai niin ne painot.

Paula, Aurora ja Leenu: 2,75 kg
Risto ja Siiri: 2,95 kg
Lenni: 3,15 kg

Edelleen ovat kovin tasaisia nämä meidän Epelit. Vähän jäävät Siekkareista ja Ärristä mutta eivät kuitenkaan aivan mahdottomasti. Tärkeintä lienee se, että kasvu on ollut tasaista. 

1 kommentti: