sunnuntai 27. heinäkuuta 2014

Helteisiä päiviä

Ensiksi haluan kiittää Ainoa aivoriihestä nimien kanssa. Pyörittelin niitä pitkään mielessä ja sain paljon hyviä ehdotuksia niin Ainolta, Mirkulta kuin Sailalta. Useammat kasvatinomistajat kävivät myös äänestämässä meidän Facebook-ryhmässä parhaimmalta kuulostavia nimiä. Varsinainen pähkäily tapahtui kuitenkin Ainon ja minun välillä WhatsAppissa. Kiitos kaikille ideointiin osallistuneille! Olen kyllä todella tyytyväinen E-pentujen (joiden pentuenimi on vielä keksimättä) nimiin. Minullahan on tapana puhua pentueistani tietyllä nimellä. G-pentue on Jarrukat Jarre-iskän mukaan. C-pentue on Kiian Seiskat, koska pentuja syntyi seitsemän. M-pentue on Ottomaanit Otto-iskän mukaan. F-pentue on Hyyperit äitinsä Superin eli Überin mukaan. S-pentue on Ässät ja T-pentue Christmaanit. Saivat nimittäin alkunsa joulupäivänä. Sitten tuli Siekkarit ja Ärrät mutta mitäs nämä meidän E:t ovat? Otetaan ehdotuksia vastaan.

Pennelit kehittyvät silmissä. Yöt ovat menneet hienosti hiljaisuudessa aina tuonne kello kuuteen saakka, jolloin olen päästänyt Emmi-äidin lapsukaistensa luo. Ensimmäisenä yönä Emmi nukkui penneleiden kanssa pentuhuoneessa mutta nyt kun pennut ovat jo tottuneet uuteen paikkaan, ei heidän tarvitse olla äitinsä helmoissa yötä. Ovat sillä tavalla rauhallisempiakin, kun ei maitobaarin houkutteleva kutsu kiusaa. Aamusta olemme voineet ulkoilla pidempiä aikoja mutta vielä päivästä helteiden vuoksi olemme joutuneet siirtämään pennelit sisälle. Tänään on sentään käynyt tuulenvire, joka helpottaa oloa kummasti. Aitauksessa pennut lähinnä nukkuvat mutta sitten pihalla intaantuvat leikkimään keskenään. Saimme tänään vastaanottaa kolme eri porukkaa, joten rapsutuksia on riittänyt yllin kyllin. Huomenna mieheni hoitaa pentuja työpäivän ajan ja sitten olenkin vielä loppuviikon lomalla. Perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina tosin käyn Kuopiossa näyttelyssä mutta eihän siellä ihan koko päivää kuitenkaan mene. 

Ensi viikolla on ohjelmassa tiistaina kuvausta, keskiviikkona yritän itse vähän testailla pentuja, koska pentutestaajamme loukkasi pahasti jalkansa ja on sairaslomalla todella pitkään. Torstaina onkin sitten se eläinlääkärintarkistus ja silmäpeilaus, jonka jälkeen kotikuviot pitäisi alkaa olla jo sitten loppusinetöintiä varten selvät. Mirkalle ja Petelle on lähdössä Aurora-tyttönen sijoitukseen. Loppujen penneleiden kodit selvinee tosiaan torstaina.

Aurora-prinsessa

Aurora vauhdissa

Leenu ja Aurora painivat

Kurkistus kesken painin

Ja taas jatketaan

Aurora kurottelee
Olen huomannut, että Aurora viihtyy usein Lennin seurassa ja Paula Riston seurassa. Leenulle ja Siirille taitaa käydä kaikki leikkikaverit.
Iloinen Leenu

Hetken vakvana

Leenu rakas tuumailee

Lenni nauttii vapaudesta

Lenni komea poikamme

Lenni <3

Paulan jäätävän kaunis katse

Paula ja Aurora painimassa

Paula puree ristoa nenusta

Nenäpusu

Tiukka tuijotus

Siskoplikka, mitäs nyt tehdään?

Ja taas Risto ja Paula yhdessä

Risto ja Paula tutkivat yläpihan lampea

Rakkauslapsi Paula

Pentupainia

Pentupainia vol 2

Risto ihanuus

Risto reippaana

Kaunokainen Siiri

Siiriä lähätyttää

Voi tuota nassua

Voisiko olla yhtään suloisempi?

8 kommenttia:

  1. Eihän noita kestä kattoo kuvista...taidan tulla hakemaan ne kaikki takaisin meille;)

    VastaaPoista
  2. :) mäkä en kestä! <3 olisko nää Epeleitä? E-tyyppejä?

    VastaaPoista
  3. Epelit kyllä kuulostaa osuvalta nimeltä. Onhan nämä aika epeleitä :)

    VastaaPoista
  4. :D noni, meillä olikin jo yks epeli ennestään (Eppu-poika) hyvin sopii!

    VastaaPoista
  5. Hmm.. Easterit..Eeläiset...Emmiaanit...Eepokset...Ehanat:)...Eeppiset!... Epelit ihan kiva kans:)

    VastaaPoista