tiistai 15. heinäkuuta 2014

E:t vauhdissa

Pennut ovat olleet melko paljon tällä viikolla takapihalla. Pari päivää sitten kaikki oppivat kiipeämään pari porrasta ja tulemaan avoimesta ovesta takaisin sisälle. Ovat sen verran seurallista sakkia, että tätä uutta taitoa käyttävät paljon, jos jäävät keskenään ulos. Olivat myös hieman pahoillaan, jos oven laittoi kiinni. Eikai muuta ongelmaa tuossa vapaassa liikkumisessa, kuin sisäsiisteyden puute... Maailman laajettua pentulaatikko ei ole enää kovin suosittu paikka. Aamulla on kova kiire ulkoilemaan :)

Ruokaa menee nyt kolme kertaa päivässä. Aamuin ja illoin jauhelihaa. Päivällä nappuloita ja piimää. Tänään annettiinn päiväruualla nappuloita, niin paljon kun syövät. Eipä tainnut upota kuin noin 1 dl ja loput jäivät kippoon. Jonkinlaista omaa säätelyä siis havaittavissa!

Risto

Paula

Siiri

Leenu

Lenni

Aurora



Paula ja Lenni

7 kommenttia:

  1. Oioioi, miten oonkin odotellut kuulumisia ja kuvia :) ihania kavereita!

    VastaaPoista
  2. Voi hitsi mitä söpöjä palleroita!!! En malta odottaa että pääsee palluttelemaan! Tuituii(:

    VastaaPoista
  3. Joka päivä täällä moneen kertaan ihastelemassa ja kurkkimassa josko olisi uusia kuulumisia :) <3 <3 <3 miten sitä malttaa odottaa, voi hyvänen aika. Vähiin käy :)

    VastaaPoista
  4. Ootteko yrittänyt ottaa esim. 4 viikkois seisomakuvAt? Voin kyllä kuvitella miten hankalaa yrittää saada pidettyä paikoillaan edes sen hetken hahah :D

    VastaaPoista
  5. Mie ajelen tänään katsomaan pentuja ja yritän ottaa ensimmäiset seisotuskuvat. Kuvatulva odotettavissa siis...

    VastaaPoista
  6. Jee! Tekstiä ja kuvia ei voi kyllä olla koskaan liikaa :))) päivittelen varmaan n. 20krt päivässä ainakin:D

    VastaaPoista